utorak, 04 jun 2024 05:11

Preko 2.500 učesnika na Međunarodnom Street volley turniru u Apatinu

Međunarodni Street volley turnir Apatin 2024. okupio je ove godine preko 2.500 učesnika iz 42 kluba iz BiH, Hrvatske i Srbije.

Kako saznajemo iz OK Apatin kao organizatora, više od 100 trenera doveli su ukupno 440 ekipe u naš grad, koje su se takmičile na 35 odbojkaških terena za mini odbojku u ulici Srpskih Vladara i na Trgu Nikole Tesle.

“Ukupno 38 sudija su odsudili više od 600 utakmica na 35 terena u osam uzrasnih kategorija. U svim kategorijama i na svakom od 35 terena podeljene su nagrade, pehari, medalje i individualne nagrade za prve tri ekipe, odnosno, za pobednike svih terena. Ukupno 105 ekipa su dobili medalje i pehare, a najviše medalja na turniru Street Volley Apatin 2024. osvojile su upravo odbojkašice Apatina, ukupno osam”, ponosni su u OK Apatin.

Promoter ovogodišnjeg turnira bio je Matija Milanović, odbojkaš Vojvodine, a na ovom velikom festival odbojke bili su i predstavnici OSS i OSV.

“Pobednički prelazni pehar koji je ženska reprezentacija Srbije osvojila na SP 2018. i 2022. bio je izložen tokom turnira na Trgu Nikola Tesla i veliki broj učesnika turnira se slikao sa trofejom. Najuspešniji u igricama na mreži su od OSS dobili dresove Tijane Bošković i Uroša Kovačevića. Igrane su i revijalne utakmice učesnika turnira sa promoterima i predstavnicima OSS”, istakli su u OK Apatin.

Po oceni svih učesnika, ovo je bio najbolje organizovan turnir do sada, a po broju ekipa, ovogodišnji turnir bio je najmasovniji turnir do sada.

Turnir Street volley Apatin je organizovao Odbojkaški klub Apatin. Pomoć i podršku pri realizaciji dali su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Odbojkaški savezi Srbije i Vojvodine, Sportski savez opštine Apatin, Skupština opštine Apatin, Cvetex sportska oprema Beograd, Luks Beograd,Weber i i Bio Pinćir.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Društvene mreže često promovišu zdravstvene trendove koji se predstavljaju kao revolucionarni, ali naučnici upozoravaju ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.