utorak, 28 maj 2024 04:08

U četvrtak startuju Sportske igre mladih u Apatinu, svečano otvaranje u 10 časova na Trgu Nikole Tesle

Opština Apatin će ove godine drugi put učestvovati u najvećoj sportsko-amaterskoj manifestaciji u Evropi.

Opštinsko takmičenje “Sportskih igara mladih” u Apatinu će biti održano 30. maja 2024. godine, a mladi Apatinci će se tom prilikom takmičiti u odbojci, atletici, fudbalu, basketu i igri između dve vatre. Otvaranje manifestacije je zakazano za 10 časova na apatinskom Trgu “Nikola Tesla”, a nadmetanja će početi sat vremena kasnije na terenima Tehničke škole.

Pobednici sa ovog, će se plasirati na regionalno takmičenje mladih, koje će 10. juna biti organizovano na stadionu OFK „Mladost“ u Apatinu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.