subota, 25 maj 2024 04:25

U nedelju u apatinskom Domu zdravlja besplatni preventivni pregledi

U nedelju 26.maja 2024. u Domu zdravlja u Apatinu održaće se besplatni preventivni pregledi, a građani naše opštine moćiće da pregledaju:

Na dečijem odeljenju: pregled fizijatra, pregled kičmenog stuba, stopala i ostalih mogućih deformiteta lokomotornog sistema.
Na odeljenju opšte prakse: pregled pulmologa i ukoliko osnovni pregled zahteva dijagnostiku, radiće se RTG snimanje kao i spirometrija.
U laboratoriji: kompletna krvna slika, hormoni štitne žlezde (T3,T4,TSH) kao i PSA (tumor marker prostate).

Preventivni pregledi biće rađeni od 8-17 časova.

Za sve preglede, kao i do sada nije potrebno zakazivanje, a sve usluge su potpuno besplatne. Prevencija i rana dijagnostika od ključnog su značaja za pozitivan ishod lečenja svake bolesti, te apelujem na sve naše sugrađane da iskoriste ovu priliku i dođu da se pregledaju”, poručila je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.