nedelja, 19 maj 2024 04:00

Otvoren poziv za prijem novih učenika u muzičku školu „Stevan Hristić“ u Apatinu

Osnovna muzička škola „Stevan Hristić“ Apatin poziva sve zainteresovane učenike na prijemni ispit u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Kako navode, poziv važi za učenike od prvog do trećeg razreda osnovne škole, a provera sluha biće održana u sredu, 29. maja, u periodu od 16 do 19 sati u prostorijama OMŠ „Stevan Hristić“.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona, na broj 065/377-33-88.

Proveri sluha prethodiće tradicionalni „Koncert nagrađenih učenika“, koji je zakazan za četvrtak, 23. maj, ali i promocija škole u OŠ „Žarko Zrenjanin“, u okviru koje će se u petak, 24. maja, učenicima predstaviti svi instrumenti, te hor mlađih i starijih razreda.

Prijemni ispiti zakazani su za 13. i 14. jun.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.