utorak, 19 mart 2024 06:25

Policija u Apatinu uhapsila biciklistu sa 3,04 promila alkohola u krvi i oduzela mu bicikl

Policija je u Apatinu isključili su iz saobraćaja muškarca (51) koji je vozio bicikl sa 3,04 promila alkohola u organizmu, saoptila je danas lokalna Polijska uprava.

U saopštenju piše da ga je, u poslednje dve godine, Prekršajni sud tri puta pravosnažno osudio zbog težih prekršaja, te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, bicikl oduzet.

Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će zbog nasilničke vožnje biti podneta prekršajna prijava, dodala je Policijska uprava Sombor.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.