utorak, 19 mart 2024 06:25

Policija u Apatinu uhapsila biciklistu sa 3,04 promila alkohola u krvi i oduzela mu bicikl

Policija je u Apatinu isključili su iz saobraćaja muškarca (51) koji je vozio bicikl sa 3,04 promila alkohola u organizmu, saoptila je danas lokalna Polijska uprava.

U saopštenju piše da ga je, u poslednje dve godine, Prekršajni sud tri puta pravosnažno osudio zbog težih prekršaja, te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, bicikl oduzet.

Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će zbog nasilničke vožnje biti podneta prekršajna prijava, dodala je Policijska uprava Sombor.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.