utorak, 12 mart 2024 05:04

Ilić i Kozlovački osvojili ZLATO na prvenstvu Vojvodine

U subotu 09. marta u Bačkoj Palanci održano je prvenstvo Vojvodine, gde su ispred PLK Majevice nastupali Slobodan Kozlovački i Nikola Ilić iz Prigrevice i Branko Malbaša iz Apatina.

Sa totalom od 617,5 kg ( čučanj 200 kg, benčpress 147,5 kg i mrtvo dizanje 270 kg) Kozlovački je osvojio prvo mesto u kategoriji do 120 kg, dok je Ilić ostvario total od 712,5 kg ( čučanj 252,5 kg, benčpress 192,5 kg i mrtvo dizanje 267,5 kg) i prvo mesto u kategoriji 120+ kg i ujedno najjači total od svih takmičara na prvenstvu Vojvodine.

Malbaša je osvojio visoko 4 mesto u kategoriji do 93 kg sa totalom od 505 kg (čučanj 180 kg, benčpress 135 kg i mrtvo dizanje 190 kg)

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.