subota, 02 mart 2024 07:17

Besplatni preventivni pregledi u nedelju u apatinskom Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 3. marta, od 8 do 16 časova u oko 170 zdravstvenih ustanova širom Srbije, među kojima je Apatin, biće organizovani besplatni preventivni pregledi.

Za pregled nije potrebno zakazivanje, građani treba samo da dođu do zdravstvene ustanove u periodu od 8 do 16 časova. Ovog vikenda planirani su preventivni pregledi štitaste žlezde, i to ultrazvučni pregled, kao i određivanje nivoa hormona štitaste žlezde (TSH).

“Pregledi se organizuju za odrasle osobe koje ranije nisu imale detektovano oboljenje štitaste žlezde, a svi koji žele da se pregledaju u Domu zdravlja Apatin, ultrazvuk mogu da urade na prvom spratu u kabinetu za ultrazvuk, dok će se nalazi za hormon TSH raditi u laboratoriji. Prevencija i rana dijagnostika od ključnog su značaja za pozitivan ishod lečenja svake bolesti, te pozivam naše sugrađane da dođu u nedelju 03. marta apatinski Dom zdravlja i urade preglede”, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.