utorak, 30 januar 2024 16:11

Gde je danas Nikolina Bojić iz Apatina, jedina naša misica kojoj je zbog prevare oduzeta kruna

Kada je Nikolina Bojić iz Apatina izabrana za najlepšu ženu Srbije na izboru za Miss 2012. godine, niko nije ni slutio da će joj zbog skandala nakon proglašenja biti oduzeta titula.

Nikolina Bojić je tada imala 25 godina, ali ubrzo se ispostavilo da je bila udata, što je protivno pravilima ovog takmičenja.

Bila je druga najlepša Srpkinja, a onda je otišla: Danas Jelena Mandić ima neobičan biznis u Kanu i sva su joj vrata otvorena

Gde je danas Dina Džanković koja je odbila titulu misice da bi se udala za brata Emine Jahović
A sećate li se kako je otkriveno da je prevarila naciju?

Najpre su procurile njene provokativne fotografije, pa se pronela priča da je udata, što se vrlo brzo ispostavilo kao tačno.

Otkriveno je da je lepa misica zaista u braku i to sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, što ju je i koštalo krune.

Međutim, kao da sve to nije bilo dovoljno, već se uskoro saznalo i da je slagala da je fitnes intruktorka, iako se ispostavilo da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Ipak, ona jeste naknadno upisala Višu školu za fitnes.

Nakon što je postala tema svih medija, lepa misica je završila u Hitnoj pomoći – jer joj je pozlilo. Povukla se na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je sa sobom ponela i krunu koja je bila vredna 5.000 evra.

U Minhenu je dala sve od sebe da se povuče iz javnosti, pa je tada obrisala i sve naloge na društvenim mrežama. U tom periodu stigla je i zvanična potvrda da jeste u braku sa Frenkom.

U novembru 2012. Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati odštetu od 50.000 evra.

Nakon toga, ona i njen suprug mogli su da se pojave zajedno u javnosti. Organizovali su svadbu 2013. godine u Apatinu.

Izvor: zadovoljna.nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.