četvrtak, 28 decembar 2023 06:24

Anja i Sonja iz apatinskog KK "Panonija" najbolje na kontrolnom takmičenju za kajakašku reprezentaciju Srbije

 

U subotu 23. decembra održana je druga kontrola za kandidate za kajakašku reprezentaciju Srbije. Kontrola je održana u Bačkoj Palanci i po programu je bila provera snage. Radila se provera u vežbama privlačenja i bendž pres.

Takmičarke Kajak kluba Panonija iz Apatina, Anja Kovačević i Sonja Urtajl, pokazale su zavidan nivo fizičke spreme i po broju ponavljanja su zauzele prva dva mesta u ukupnom plasmanu.

Inače kontrolom je obuhvaćeno 140 mladih takmičara iz svih klubova u Srbiji. Naredno testiranje planirano je za 20. januar naredne godine, gde će verujemo takmičari koje predvodi trener Jovo Mandić ponovo pokazati svoju formu i da će se kroz te kontrole naći na spisku takmičara koje će Savez da uputi na zimske veslačke pripreme, a nakon toga i da će zauzeti mesto u reprezentaciji Srbije i predstavljati našu zemlju na međunarodnim takmičenjima – navodi se u saopštenju objavljenom na fejsbuk stranici opštine Apatin.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.