utorak, 21 novembar 2023 06:17

Psi lutalice preklali deset i ranili pet ovaca (FOTO)

 

Čopor pasa lutalica zaklao je 10, a ranio pet ovaca na poljoprivrednom gazdinstvu Gojka Ćopića, u ulici Dimitrija Tucovića.

-Prizor koji sam zatekao jutros, bio je jeziv. Od ukupno 16 ovaca, samo jedna je prošla bez povreda. Na sve strane su ležale preklane ovce, a onih nekoliko što je preživelo, šćućurile su se u jednom ćošku, krvave i vidno uplašene, priča Ćopić.

Psi su, dodaje, primećeni nekoliko metara dalje od njegove kuće, kako se kreću u čoporu prema raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Ognjena Price.

-Obavljen je uviđaj, bila je policija, biće podneta prijava, ali problem pasa koji lutaju gradom ostaje i dalje. Godinama unazad beleže se opasni napadi na ljude, već je zabeleženo i nekoliko slučajeva sličnih mom, ali rešenja da se ovaj problem reši nema ni na pomolu, dodaje naš sagovornik.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.