subota, 18 novembar 2023 07:01

Na putu Apatin - Sombor postavljene kamere za automatsko merenje brzine

 

Na izlasku iz Apatina prema Somboru postavljena je automatska kamera i radar za merenje brzine. Kako saznajemo od nadležnih, probni period će biti narednih mesec dana, kako bi se oprema testirala, a potom će biti puštena u pun režim rada.

Prekoračenja brzine će biti automatski snimljena, a vozačima će na kućnu adresu uz poziv za izjašnjavanje stizati i prekršajne kazne, fotografije vozila sa vozačem, brzina kretanja i vreme kada je načinjen prekršaj.

Kontrola kretanja će se pratiti u oba pravca.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.