subota, 04 novembar 2023 08:14

Preventivni pregledi i ovog vikenda u apatinskom Domu zdravlja

Apatinski Dom zdravlja se i ove nedelje priključio akciji besplatnih preventivnih pregleda koji se vrše bez prethodnog zakazivanja, a sprovode se u celoj Republici Srbiji. Pregledi su planirani za 4. i 5. novembar (subota i nedelja) u periodu od 8 do 16 časova,a radiće se kardiološki pregled (EKG i merenje krvnog pritiska), kontrola glukoze u krvi i lipidni status (trigliceridi i holesterol).

„U subotu će se kardiološki pregledi vršiti na internom odelenju i laboratoriji, dok će u nedelju isti biti na odelenju opšte prakse i laboratoriji Doma zdravlja Apatin. Prevencija i rana dijagnostika su od ključnog značaja za pozitivan ishod lečenja svake bolesti, te apelujem na sve građane da iskoriste ovu akciju i dođu tokom vikenda na preventivni pregled“, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.