sreda, 18 oktobar 2023 04:52

Opština Apatin obeležava Dan oslobođenja 24. oktobra, u sklopu programa i uručenje ugovora srednjoškolcima

Polaganjem cveća i venaca na biste narodnim herijoma u 10:30, te svečanom sednicom od 11 časova u velikoj sali Doma kulture, opština Apatin će 24. oktobra obeležiti 79. godišnjicu oslobođenja naše opštine od okupatora.

Nakon svečane sednice, kulturno-umetničkog dela programa i dodele priznanja 24. oktobar najzaslužnijim građanima za tekuću godinu, biće upriličeno uručenje ugovora o stipendiranju učenika srednjih škola.

Za ovu školsku godinu, opština Apatin finansiraće 104 učeničke stipendije, 9 pomoći u školovanju i 19 učenika kojima je obezbeđen besplatan smeštaj u Domu učenika.

Povodom Dana oslobođenja naše opštine u galeriji "Meander" će u petka 20. oktobra od 19. časova biti otvorena izložba slika likovnih stvaralaca opštine Apatin, dok će Narodna biblioteka "Miodrag Borisavljević" 24.X od 18 časova organizovati predavanje na temu Srbi, nacija i sloboda u 20. veku. Gost i predavač biće istoričar, prof. dr Saša Marković, dekanPedagoškog fakulteta u Somboru.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.