petak, 13 oktobar 2023 05:52

Opština Apatin organizuje besplatan prevoz na Sajam knјiga

Opština Apatin organizuje besplatan prevoz na ovogodišnji sajam knjiga u Beogradu, a polazak je zakazan za subotu, 28. oktobar 2023. godine u 7.30 časova ispred gradske hale. Ljubitelјi knjiga koji žele da posete sajam, svoje mesto u autobusu mogu rezervisati putem telefona na broj telefona 064/65-92-410 radnim danom od 9 do 14 časova. Broj mesta je ograničen.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.