sreda, 04 oktobar 2023 06:00

U Apatinu prezentovana aplikacija „Za moj grad“, cilj bolja povezanost građana i lokalnih samouprava

U velikoj Sali SO Apatin danas je predstavljena nova aplikacija „Za moj grad“ kompanije Telekom Srbija. Cilj ove aplikacije je da omogući našoj opštini da u saradnji sa građanima kreiraja bezbednije uslove u školskom okruženju, rešavanju komunalnih problema, unapređenju saobraćajne mreže, kao i na boljem organizovanju aktivnosti u domenu turizma.

Pored generalnog direktora Telekoma Srbija, Vladimira Lučića i predsednice opštine Apatin, Dubravke Korać, prezentaciji aplikacije „Za moj grad“ prisustvovali su predstavnici javnih preduzeća i škola naše opštine, kao i mesnih zajednica.

Razvojem aplikacije „Za moj grad“ Telekom Srbija želi da doprinese boljem povezivanju građana i lokalnih samouprava, efikasnijem rešavanju različitih problema i većoj vidljivosti i prohodnosti inicijativa građana koje treba da doprinesu poboljšanju uslova života u lokalnim zajednicama.

Predsednica opštine Apatin Dubravka Korać zahvalila se kompaniji Telekom što je našoj opštini uz Mali Iđoš omogućila da prvi počnemo sa korišćenjem ove aplikacije.

„Ova digitalna aplikacija će biti veoma korisna svim našim građanima, jer omogućava veoma brzu komunikaciju sa nama, odnosno lokalnim samoupravama, gde je naš posao da rešavamo njihove probleme. Videli smo u toku prezentacije da ona obuhvata probleme sa kojima se naši sugrađani najčešće susreću, kao i pomoć u snalaženju turista. Nadam se da ćemo u budućnosti svi zajedno uspešno da koristimo i razvijamo ovu aplikaciju“, poručila je Dubravka Korać.

Predsednica Korać je pozvala građane opštine Apatin da instaliraju aplikaciju „Za moj grad“, te da se za sve nejasnoće ili pojašnjenja u vezi rada iste obrate lokalnoj samoupravi.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.