utorak, 19 septembar 2023 06:38

Predavanje na temu „Žene i deca žrtve nasilja“ u sredu u apatinskoj biblioteci

U Narodnoj biblioteci „Miodrag Borisavljević“ u Apatinu, u sredu, 20. septembra, biće održano predavanje na temu „Žene i deca žrtve nasilja“. Organizator ovog događaja je apatinsko Udruženje žena „Ruža crvena“, koje je nosilac istoimenog projekta, podržanog od strane lokalne samouprave.

Predavanje je zakazano za 18 sati, a predavač će biti diplomirani psiholog Duško Bursać.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.