Član ekipe Apa Bucov osvojio titulu šampiona države pojedinačno Aleksandar Mihailović
petak, 15 septembar 2023 05:27

Član ekipe Apa Bucov osvojio titulu šampiona države pojedinačno

U okviru 3. i 4. kola ekipnog feeder takmičenja na Bovanskom jezeru, kao član ekipe Apa Bucov učešće je uzeo i Aleksandar Mihailović, kome je ovo ujedno i prva takmičarska sezona u ovoj disciplini.

Kako saznajemo, Mihailović je uspeo da osvoji titulu šampiona države pojedinačno, u konkurenciji od preko 60 takmičara.

Prvi dan osvojio je drugo mesto u sektoru, dok je poslednje kolo uspeo da ostvari pobedu i tako sa ukupno 7 negativnih poena iz 4. kola postane prvak Srbije.

Cela ekipa je pecala na primamu Angling Master competition bream, u kombinaciji sa zemljom istog proizvođača, što se još jednom pokazalo kao dobar izbor.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.