petak, 15 septembar 2023 05:24

Krenuli radovi na rekonstrukciji puta od „Nove“ do benta, do kraja godine biciklistička Svilojevo – Banja Junaković

Na osnovu konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, našoj opštini su krajem marta odobrena sredstva u visini od 150 miliona dinara.

Pomenutim sredstvima, trenutno se odvijaju radovi na putu od ulice Nova ka nasipu uz Dunav, a kako teku, danas su bili da se uvere zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić i pomoćnike predsednice opštine Apatin za komunalnu oblast i ruralni razvoj Tomislav Silađi.

U pitanju je dvogodišnji projekat u sklopu kojeg smo nedavno rekonstruisali Apatinski put u Prigrevici, a sada krećemo sa radovima na putu od Nove ulice do benta. Krajem oktobra ovde bi trebalo da se završi sa asfaltiranjem kompletne deonice, nakon čega se kreće sa izgradnjom biciklističke staze od Svilojeva do kružnog toka, dok nas na proleće čeka rekonstrukcija ulice Adi Endrea u Svilojevu, rekao je Đukić.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.