četvrtak, 14 septembar 2023 05:39

11 javnih objekata opštine Apatin prelazi na ekološki prihvatljiviji način grejanja

Na 27. sednici skupštine, danas je usvojena Odluke o davanju saglasnosti i usvajanju predloga Projekta javno privatnog partnerstva za dugoročnu isporuku toplotne energije za grejanje 11 javnih objekata uz rekonstrukciju sistema za proizvodnju toplotne energije u opštini Apatin.

Odbornike je o tekstu odluke bliže upoznao predsednik SO Apatin Milan Škrbić, ističući važnost realizacije ovog projekta.

„Stanje sa grejanjem u školama je jako loše, što pored energenata podrazumeva i velike troškove za remont trenutnih postrojenja. Zahvaljujući partnerstvu koje smo ćemo realizovati, sve škole naše opštine će mazut i ugalj zameniti sa gasom, a prethodno će dobiti nove kotlove i kompletnu mrežu za grejanje“, rekao je Škrbić.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.