ponedeljak, 21 avgust 2023 06:42

Trostruki pobednik Guče na otvaranju Svetskog prvenstva u ribolovu

Od ponedeljka počinju treninzi ekipa koje će učestvovati na ovogodišnjem, 29. po redu Svetskom prvenstvu u ribolovu za žene koje će se održati na rukavcu u Apatinu.

Ceremonija svečanog otvaranja planirana je za četvrtak 24. avgust defileom 14 učesnika od 17:30, dok će od 20 časova na Trgu Nikole Tesle početi koncert „House trumpet“ - Bojan Ristić i Brass band.

Građane opštine Apatin i okoline, na svečano otvaranje događaja pozvao je direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović, koji nam je otkrio šta je još pripremljeno od programa za četvrtak.

„Najboljih 15 kuvara apatinskog ribljeg paprikaša, pobednici sa nekih od prethodnih takmičenja, kuvaće naš prepoznatljivi gastronomski specijalitet za sve reprezentacije i to nas očekuje takođe na Trgu Nikole Tesle, a nakon toga i koncert ovogodišnjih pobednika sa festivala trube u Guči, Bojan Ristića, kome je to treća titula najboljeg trubačkog anstambla, čime je postao majstor trube. Posebno bih još istakao da je lokalna samouprava pripremila poklone za naše najmlađe sugrađane u vidu ribolovačkog pribora, te pozivam i njih da se u četvrtak odazovu u što većem broju“, poručuje Nemanja Jović.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.