četvrtak, 17 avgust 2023 06:16

Svetsko prvenstvo u ribolovu za žene, uskoro u Apatinu. Boravak i ribolov na stazi zabranјeni u narednom periodu!

Uskoro će 14 najbolјih ženskih ekipa u ribolovu na plovak, iz celog sveta, odmeriti umeće u pecanju na rukavcu kod Apatina.

Treninzi ekipa na novopripremlјenoj stazi uz poluostrvo počinju od ponedelјka 21. avgusta, a svečana ceremonija otvaranja ovog događaja planirana je za četvrtak 24. avgusta 2023. godine od 18 sati na apatinskom Trgu „Nikola Tesla“.
Organizatori pozivaju sve zainteresovane sugrađane da prisustvuju svečanom otvaranju, a posebno najmlađe Apatince jer su za njih pripremlјene brojne nagrade.

Kako bi se izvršile završne pripreme, boravak i ribolov na samoj stazi nije moguć od 14.08 2023. godine do 27.08 2023. godine, do kraja takmičenja, kako piše na opštinskom sajtu.

Apeluje se na sve kupače i ribolovce da za rekreaciju i druge aktivnosti u navedenom periodu, koriste drugu stranu rukavca.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.