četvrtak, 17 avgust 2023 06:13

Teodora Đurđević mis "Romske noći" održane u Apatinu

U Apatinu je održana tradicionalna „Romska noć“, organizovana u saradnji Udruženja Roma „Zlatno sunce“, opštine Apatin, Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Turističke organizacije Apatin.

Najatraktivniji momenat ove manifestacije bio je izbor za Mis na koji se prijavio 14 takmičarki iz Apatina i okoline. Sanela Nikolić iz Novog Sada osvojila je titulu Mis šarma, Aleksandra Balog -druga pratilja, Andrea Kastilja- prva pratilja, a Teodora Đurđević iz Apatina, po odluci žirija ovogodišnja je Mis Romske noći. Pobednicama su nagrade uručili zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić, pokrajinska poslanica Jelena Jovanović i predsednik izvršnog odbora nacionalnog saveta romske manjine u Srbiji Aleksandar Radulović. Posetioci su takođe uživali u nastupima brojnih folklornih grupa i muzičkog benda Cunami.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.