nedelja, 06 avgust 2023 08:00

Osnovna škola u Apatinu dobija novi krov

Na osnovu konkursa koji je početkom februara raspisalo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, opštini Apatin su na osnovu predatog projekta odobrena sredstva u visini od 8 miliona dinara, čime će biti zamenjen krov na OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu. Ugovor ispred apatinske opštine sa nadležnim ministarstvom potpisao je predsednik SO Apatin Milan Škrbić i tom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog velikih ulaganja u OŠ “Žarko Zrenjananin”.

"Zamenom krova se nastavlja kontinuirano ulaganje u osnovnu školu "Žarko Zrenjanin", a koju smo započeli ove godine. Krov je u prethodnom periodu dobila i hala "Rade Ratko Vejin", u kojoj smo zamenili stari parket sa novim i rekonstruisali svlačionice. Očekujem do kraja godine dalja ulaganja u našoj osnovnoj školi kako bismo najmlađim sugrađanima obezbedili što bolje uslove za školovanje", poručila je predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.