petak, 14 jul 2023 07:44

U Apatinu održan tradicionalni susret kolekcionara

U Apatinu je održan tradicionalni susret kolekcionara, a među izlagačima je bilo najviše numizmatičara, antikvara i filatelista iz Sombora, Subotice, Bačkog Petrovca, Novog Sada i Beograda, a u okviru ovog susreta održana je i 10. Međunarodna filatelistička izložba. 

“Čovek je prazan duhom, ako nema neki hobi”, kažu kolekcionari, numizmatičari i filatelisti koji se svake godine u julu okupljaju u Apatinu na druženjima i izložbama, gde razmenjuju iskustva i po neke vredne stvari koje prikazuju na izložbama za radoznalu publiku i za one koji žele po nešto i da kupe.

Uz kolekcionare, posetioci su mogli da vide i poštanske markice koje su poslali izlagači iz Evrope.

Na ovogodišnjim susretima u ponudi su bili razni antikviteti, slike, staro oružje Prvog i Drugog svetskog rata, knjige, značke, gramofonske ploče, kao i retka literatura.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.