četvrtak, 13 jul 2023 05:59

Pronađena ručna bomba kod Šumske uprave u Apatinu

 

Na obali Dunava, kod Šumske uprave Apatin, danas je pronađena neeksplodirana ručna bomba.

Mesto gde se bomba nalazi obezbeđuju pripadnici Policijske stanice Apatin sve dok ne dođu stručne ekipe iz Beograda zadužene za njeno uništavanje.

Pretpostavlja se da je vlasnik mine želeo da je se reši, ali se umesto u policiju, gde je mogao da je preda bez ikakvih posledica u ovih mesec i više dana, odlučio na neodgovoran i opasan potez - da je ostavi na neobezbeđenom mestu, lako pristupačnom svakom prolazniku i time ih dovede u životnu opasnost. Pukom srećom bomba je na vreme uočena i niko nije stradao.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.