nedelja, 09 jul 2023 15:56

FENOMENALNIM KONCERTOM, Hari Mata Hari oduševio posetioce Ribarskih večeri

Fenomenalnim koncertom na prepunom trgu Nikole Tesle, u Apatinu je završen i treći dan Ribarskih večeri. Ovu bosanskohercegovačku pop-rok grupu i nakon gotovo četiri decenije postojanja, jednako obožavaju sve generacije, što je sinoć potvrdila brojna publika, pevajući uglas sa Harijem dobro poznate hitove Prsten i zlatni lanac, Ja nemam snage da te ne volim, U tvojoj kosi, Gde li si sada ljubavi, Kao domine i mnoge druge.

Koncertu je prethodio sjajan nastup somborskog benda The Hat Matters, ali i Plesnog kluba Ronda i Show dance grupe GKUD-a Dunav.

Trećeg dana 59. Apatinskih ribarskih večeri održano je veliko finale za Zlatni kotlić Apatina. Najbolji paprikaš, u konkurenciji od gotovo 250 paprikaša, koliko ih je skuvano tokom kvalifikacija, skuvao je Milivoj Milivojević iz Šajkaša. Drugo mesto osvojio je Zvonko Barić, a treće Zoran Toprek, obojica iz Hrvatske.

Po tradiciji, u okviru manifestacije, od strane USR „Bucov“, proglašen je i pecaroš godine, a laskavu titulu odneo je Radovan Serdar, koji je na ribolovnom terenu Harčaš, uzvodno od Apatina, upecao na varalicu smuđa kapitalca dugačkog oko jednog metra i teškog 10,2 kilograma. Riba je nakon merenja vraćena u vodu, a reč je o matici punoj ikre koja će nam podariti mnoštvo naslednika.

Poslednjeg dana Apatinskih ribarskih večeri, osim revijalnog kuvanja ribljeg paprikaša, posetioci će moći uživati u koncertima kragujevačkog benda Duo Trio Quattro, te apatinskog muzičkog sastava Magija. U nastavku vam donosimo kompletan program poslednjeg dana manifestacije:

Nedelja, 9. jul

17:00 vožnja brodićem „Apatinka“: Harčaš (400 rsd, rezervacije 025/515 00 68)

18:00 Brzopotezni šahovski turnir ispred prostorija šah kluba “Vulkan Protektor”

19:00 predstava za decu

20:00 „Apatinska noć“ revijalno kuvanje Apatinskog ribljeg paprikaša

20:00 Duo „Dule & Milan“ na maloj bini „FOOD CORNER“

20:00 koncert benda “Duo Trio Quattro” -Kragujevac

22:00 koncert muzičke grupe „Magija“ - Apatin

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.