petak, 07 jul 2023 05:11

U ponedeljak u Apatinu prezentacija kreditnih linija za poljoprivrednike

Iz Opštinske uprave opštine Apatin pozivaju sve zainteresovane poljoprivrednike na prezentaciju kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine. Ovaj događaj zakazan je za ponedeljak, 10. jul, sa početkom u 10 sati, u Velikoj sali SO Apatin, a prezentacija će se odnositi na:

- dugoročne kredite za poljoprivrednike,

- kredite za nabavku mehanizacije,

- kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta,

- kredite za obrtna sredstva u poljoprivredi,

- kredite za ruralni turizam,

- kredite za IPARD i dr.

Organizatori naglašavaju da su trenutno ove kreditne linije najpovoljniji na našem tržištu.

Izvor: radioapatin.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.