utorak, 04 jul 2023 06:51

Jubilarna, 10. Međunarodna filatelistička izložba od 7. do 9. jula

U organizaciji Udruženja filatelista Apatin, u našem gradu će i ove godine, u okviru Apatinskih ribarskih večeri, biti održana još jedna velika Međunarodna filatelistička izložba.

Ova postavka biće svečano otvorena u petak, 7. jula, sa početkom u 19 sati, u Višenamenskoj sali OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu.

Svi ljubitelji filatelije izložbu, jubilarnu, desetu po redu, moći će pogledati do nedelje, 9. jula.

Podsećamo, takođe u organizaciji Udruženja filatelista Apatin, u subotu, 8. jula, u periodu od 8:30 do 12 sati, u holu apatinske osnovne škole, biće održan i tradicionalni Susret kolekcionara. U okviru ovog događaja, svi zainteresoavni kolekcionari i drugi posetioci, moći će prodati, razmeniti, kupiti ili proceniti marke, novac, romane, značke, razglednice i druge predmete.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.