sreda, 28 jun 2023 05:21

APATIN u četvrtak obeležava dan dunava

Apatin će 29. juna, u četvrtak, obeležiti Međunarodni dan Dunava, a o programu je govorila direktorica JP "Dunavska obala" Apatin Ljiljana Krec.

Na privezištu Apatinske Marine od 18:00 č biće upriličen karneval brodova. U sklopu karnevala biće održana zajednička vožnja dekorisanih plovila određenom trasom. Brodić "Apatinka" takođe učestvuje u karnevalu, a na njemu će svirati tamburaši. Prijave se vrše putem telefona 025 515 00 68, a vožnja je besplatna.

U maloj sali kulturnog centra od 18:30 biće organizovan kviz za decu pod nazivom "Dunavska pitalica", a roditelji svoju decu za kviz mogu da prijave do srede 28.06. do 18 časova Vlasti Milenković na telefon 060 6600 252, a za najbolje mališane pripremljene su i nagrade.

U velikoj sali kulturnog centra od 20:30 č će početi projekcija dokumentarnog filma "Reka života" autora Olivera Fojkara, biologa i filmskog stvaraoca.

Ljiljana Krec je pozvala sve koji su u prilici da pogledaju ovaj zanimljiv film u kojem su prikazane sve lepote i skrivena blaga Dunava u našoj zemlji, kao i da svojim prisustvom od 18h na privezištu "Marine" uveličaju događaj.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.