subota, 17 jun 2023 05:16

Kupališna sezona na bazenima Banje Junaković počinje 23. juna

Otvaranje kupališne sezone na bazenima Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Junaković” najavljeno je za petak, 23. jun.

Kako su saopštili u ovoj ustanovi, radno vreme bazena radnim danima će biti od 10:00 do 19:00 sati, a vikendom od 09:00 do 19:00 časova.

Celodnevna ulaznica za odrasle iznosiće 350 dinara, poludnevna 250, celodnevna za penzionere 250, poludnevna 150 dinara, celodnevna za decu i studente 200, a poludnevna 100 dinara, dok je za decu do 7 godina ulaz besplatan.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.