petak, 16 jun 2023 06:04

Prijave za “Zlatnu bućku Apatina” do 30. juna

U okviru Apatinskih ribarskih večeri, u nedelju, 9. jula, i ove godine će biti organizovana tradicionalna “Zlatna bućka Apatina”.

Kako navode organizatori, prijave takmičara otvorene su do 30. juna, a sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 064/662-16-33 i 060/677-77-95.

Početak takmičenja zakazan je za 6 sati na apatinskoj marini, nadmetanje će trajati od 7 do 12 sati, a svečani ručak i dodela nagrada biće upriličeni u restoranu Marina Nani istog dana u 13 sati.

I ove godine, organizatori su obezbedili vredne nagrade za prva tri mesta.

izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.