sreda, 14 jun 2023 05:24

Danas i u Apatinu tretman suzbijanja komaraca iz vazduha

Tretmani suzbijanja komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opštine Apatin biće izvedeni u sredu 14.06.2023. godine.

Plan tretmana:

Iz vazduha se tretira zaštitni priobalni pojas i rubna zona oko Apatina, helikopterom sa apatinskog stadiona, dok će se sela na celokupnoj površini tretirati iz vazduha. Sa zemlje će se vozilima tretirati centralna naseljena zona Apatina.

Ukoliko se zbog promenljivih meteoroloških uslova tretman ne sprovede 14.06.2023. godine, planira se izvođenje narednog dana.

Tretmani će se izvoditi preparatima na bazi lambda-cihalotrina i deltametrina.

Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.