četvrtak, 08 jun 2023 05:24

Pronađen utopljeni dečak u Dunavu, porodici još nije potvrđeno da li je reč o jednom od nestalih dečaka iz Apatina

Kako navodi naš ozvor blizak istrazi, pre dva dana, pronađeno je telo dečaka u Dunavu kod Dalja u Hrvatskoj, ali porodici do sada još uvek nije potvrđeno da se radi o jednom od dvojice nestalih dečaka.

-Obavešteni smo o tome, ali još uvek ne znamo da li je reč o našem Antoniju i ne znam na osnovu čega je ova vest objavljena. Procedura ide svojim putem, svesni smo da moramo biti strpljivi i jaki i da ćemo uskoro da saznamo da li je u pitanju naše dete ili ne. Do tada, mi i dalje pretražujemo reku čamcem, proveravamo sve što nam se učini sumnjivim, a sutra ćemo organizovati i široku akciju pretrage obale sa kopna, navodi Zoran, blizak prijatelj i komšija porodice malog Antonija.

On poziva sve koji mogu i žele da im se pridruže u potrazi i dođu sutra ujutro u 8 časova ispred Šumske uprave Apatin.

-Molimo pecaroše i sve koji imaju čamce da isplove i pomognu nam u potrazi. Takođe pozivamo i lovce i građane da dođu i da zajedno pretražimo obalu i sve one delove šume koji su do nedavno bili pod vodom. Za ovih nedelju i nešto dana Dunav je opao oko dva metra i ne može se mnogim delovima prići čamcem, već isključivo peške, apeluje naš sagovornik i moli da se ne plaši.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.