utorak, 06 jun 2023 06:23

Apatinske kajakašice na korak do reprezentacije

Juče je u Beogradu održana kontrola za reprezentaciju, gde su Kajak klub “Panonija” iz Apatina predstavljale Sonja i Dajana Urtajl, te Anja Kovačević.

Kako saznajemo od Đure Kovačiča, ispred Uprave kluba, Sonja Urtaj i Anja Kovačević, iako još kadetkinje, dobile su poziv da se nadmeću sa dve godine starijim takmičarkama i zauzele odlično treće mesto.

Dajana Urtajl je veslala jednosed na najkraćoj deonici od 200m i bila je petoplasirana.

“Sigurno da je poziv na kontrolu došao kao plod kontinuiniranih dobrih rezultata pulena trenera Jove Mandića. Posebno nas raduje poziv za Anju i Sonju koje su, iako su bile mlađe i 2 godine od ostalih takmičarki, izveslale odličnu trku”, izjavio je Kovačić za Radio Apatin, te dodao da se sad čeka odluka selektora.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.