subota, 03 jun 2023 21:14

Apatin: Opšta potraga za nestalim dečacima, nastavak sutra

APATIN - Nakon apela roditelja nestalih Patrika B. (10) i Antonia M. (11) značajan deo građana odazvao se pozivu i tokom današnjeg dana pretraživali su detaljno priobalje Dunava, koliko je to bilo moguće od mulja koji se stvorio nakon što je vodostaj opao.
Dobrovoljne ekipe su čamcima tragale na reci za nestalima, a Dunavom su patrolirali i policijski službenici Jedinice za bezbednost na rekama Policujske uprave Sombor, ronilačka ekipa Žandarmerije, ribolovačka služba Šumskog gazdinstva Apatin i ronicoi DPA Apatin.
"Sa apatinskim roniocima bila je i Dubravka Korać, predsednica opštine Apatin, a u današnjoj potrazi učestovalo je Udruženje spasioca na vodi Srbije iz Beograda, kao i brojni pecaoriši iz apatinskog "Bucova". Sve ekipe koje su bile na Dunavu koristile su sonare, a potraga se nastavlja i sutra, jer ni današnja nije dala rezultate", navode za RTV u opštini Apatin.

O nestalim dečacima obaveštena je i prekogranična policija Hrvatske, a kako kažu u opštini Apatin, ekipe iz susedne države obavljaju pretragu druge obale Dunava.

 

Izvor: rtv.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Lekari uvek upozoravaju na važnost vitamina u telu, no ima i nekih drugih elemenata vrlo bitnih za pravilno funkcinisanj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.