Drugo mesto u podvodnoj orijentaciji za apatinske ronioce na takmičenju u Hrvatskoj Drugo mesto u podvodnoj orijentaciji za apatinske ronioce na takmičenju u Hrvatskoj
utorak, 23 maj 2023 05:18

Drugo mesto u podvodnoj orijentaciji za apatinske ronioce na takmičenju u Hrvatskoj

Na ostrvu Pagu u Hrvatskoj prošlog vikenda održane su Dragor Lux ronilačke igre na kojima su ronioci Društva podvodnih aktivnosti Apatin postigli izvanredan rezultat. Veljko Cvetićanin i Zoran Stojanović su osvojili drugo mesto u disciplini podvodna orijentacija.

Uspeh je tim veći jer je u pitanju izuzetno teška disciplina, uslovi su bili komplikovani, vetar, jaka struja, dugačka staza i oštra konkurencija.

Dragor Lux ronilačke igre je jedinstven ronilački događaj u široj regiji čiji je cilj popularizacija ronjenja kao zabavnog i sigurnog sporta.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.