Požar koji je juče izbio u fabrici „Fleš“ u Apatinu uspešno ugašen (VIDEO) Požar koji je juče izbio u fabrici „Fleš“ u Apatinu uspešno ugašen
petak, 19 maj 2023 05:23

Požar koji je juče izbio u fabrici „Fleš“ u Apatinu uspešno ugašen (VIDEO)

Požar, koji je izbio popodne u fabrici „Fleš“ u Apatinu, uspešno je ugašen. Povređenih nema.

Kako nezvanično saznajemo, zapalila se jedna mašina u proizvodnom pogonu. Plamen je zahvatio i deo krova i samo brzom intervencijom vatrogasaca, ali i radnika, sprečeno je njegovo dalje širenje.

U gašenju požara učestvovala su tri vatrogasna vozila.

Izvor: apatinskevesti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.