petak, 12 maj 2023 05:40

Teška saobraćajna nesreća na putu između Apatina i Svilojeva, jedna osoba izgubila život

U teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila danas 12,25 časova na putu Apatin - Svilojevo, nedaleko od kružnog toka kod Banje Junaković, život je izgubila jedna osoba, dok su dve povređene.

Život je izgubio 74-godišnji Kraljevčanin, koji je bio za volanom automobila marke golf, dok su njegov saputnik P.M. (58) iz Sonte i P.P. (39) iz Apatin, koji je upravljao vozilom Dodge Caliber, povređeni.

Nesreću je, kako saznajemo, izazvao P.P. iz Apatina, koji je, svojim vozilom neprilagođenom brzinom prešao u suprotnu traku i prednjim delom svog vozila udario je u prednji deo golfa koji mu je dolazio u susret. Vozač Golfa je preminuo na licu mesta, dok je njegov suvozač teško je povređen.

-Droga testom utvrđeno je da je vozač koji je izazvao nezgodu bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci (kokain, kanabis, amfetamin i benzodijazepin), a alkotestom utvrđeno da je vozio u stanju visoke alkoholisanosti, sa 1,06 promila alkohola u organizmu. Po nalogu tužioca, određeno mu je policijsko zadržavanje i naloženo vađenje krvi i urina, navodi naš izvor iz istrage.

Put Apatin – Svilojevo je, zbog uviđaja, bio zatvoren nekoliko sati.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.