četvrtak, 11 maj 2023 06:27

Promocija apatinskih srednjih škola po Zapadnobačkom okrugu

Poslednjih godina opština Apatin se kontinuirno trudi da stvori što bolje uslove za učenike u srednjim školama. Apatinska lokalna samouprava od 2021. godine stipendira odlične srednjoškolce, a pruža i druge pogodnosti, kao što su mesečna finansijska podrška za socijalno ugrožene učenike, subvencionisan prevoz i besplatna mesta u Domu učenika za srednjoškolce koji nemaju prebivalište u Apatinu.

Broj učenika koji upisuju srednju školu u našoj opštini se drastično povećao tokom prošle godine, a kako bi se isti trend nastavio dalje, predstavnici apatinskih srednjih škola Sanija Sekicki i Ivica Jurišin benefite svojih škola predstavili su prethodnih nedelja roditeljima osmaka po selima apatinske opštine, kao i u Staparu, Bačkom Gračacu, Bačkom Brestovcu, Bačkom Monoštoru, te deci u Čonoplji i Kljajićevu.

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.