petak, 05 maj 2023 05:31

Otkazane ovogodišnje Majske svečanosti u Prigrevici

Povodom tragičnog događaja u beogradskoj osnovnoj školi i proglašenja dana žalosti u Republici Srbiji, manifestacija MAJSKE SVEČANOSTI u Prigrevici se otkazuje, navode iz Opštine Apatin, i dodaju da će o eventualnom novom terminu i programu javnost obavestiti u narednim danima.

Podsećamo, manifestacija je trebalo da se održi ovog vikenda, od petka 5.maja do nedelje 7.maja. Nakon što je organizator objavio program, na društvenim mrežama su brojni stanovnici Prigrevice iskazali nezadovoljstvo samim programom i izborom izvođača, te su pozivali na bojkot ovogodišnjih Majskih svečanosti.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.