ponedeljak, 01 maj 2023 05:42

Apatnska opština svojim građanima obezbedila 9,5 miliona dinara za prelazak na kotlove na pelet i gas

Na osnovu konkursa koji je ka lokalnim samouprava raspisamo Ministarstvo za zaštitu životne sredine, našoj opštini je pripalo 7,5 miliona dinara. Opština Apatin će u ovom javnom pozivu učestvovati sa 2 milion dinara, te će ukupnim budžetom od 9.5 miliona dinara naši sugrađani moći da učestvuju u javnom pozivu za sufinansiranje realizacije projekata smanjenja zagađenja vazduha, koje ima za cilj prelazak na ekološki prihvatljivije sisteme grejanja kao što su gas i pelet.

Građani naše opštine mogu očekivati sprovođenje konkursa, odmah nakon što se sprovede javni poziv za izvođače radova.

Realizacija ovog konkursa doprineće smanjenju zagađenja vazduha u Srbiji iz individualnih izvora, koji će omogućiti smanjenje ispuštanja zagađujućih supstanci iz individualnih izvora u životnu sredinu u cilju primene mera za unapređenje kvaliteta vazduha i preduzimanja preventivnih mera u segmentima značajnim za zaštitu vazduha od zagađenja na teritoriji Republike Srbije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.