ponedeljak, 01 maj 2023 05:42

Apatnska opština svojim građanima obezbedila 9,5 miliona dinara za prelazak na kotlove na pelet i gas

Na osnovu konkursa koji je ka lokalnim samouprava raspisamo Ministarstvo za zaštitu životne sredine, našoj opštini je pripalo 7,5 miliona dinara. Opština Apatin će u ovom javnom pozivu učestvovati sa 2 milion dinara, te će ukupnim budžetom od 9.5 miliona dinara naši sugrađani moći da učestvuju u javnom pozivu za sufinansiranje realizacije projekata smanjenja zagađenja vazduha, koje ima za cilj prelazak na ekološki prihvatljivije sisteme grejanja kao što su gas i pelet.

Građani naše opštine mogu očekivati sprovođenje konkursa, odmah nakon što se sprovede javni poziv za izvođače radova.

Realizacija ovog konkursa doprineće smanjenju zagađenja vazduha u Srbiji iz individualnih izvora, koji će omogućiti smanjenje ispuštanja zagađujućih supstanci iz individualnih izvora u životnu sredinu u cilju primene mera za unapređenje kvaliteta vazduha i preduzimanja preventivnih mera u segmentima značajnim za zaštitu vazduha od zagađenja na teritoriji Republike Srbije.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.