petak, 28 april 2023 06:19

Slobodan ulaz da opštinsku smotru folklornog strvaralaštva u Apatinu

U subotu 29. aprila u Velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 17 časova održaće se Opštinska smotra folklornog stvaralaštva. Ulaz je slobodan za sve ljubitelje folklora, a ove godine naša opština imaće osam predstavnika:

OKUD „IVO LOLA RIBAR“ SONTA
MUŠKA PEVAČKA GRUPA „OROZ“ – KUD „CARZA“
GKUD „DUNAV“ APATIN – ŽENSKA PEVAČKA GRUPA „OGNJIŠTE“
KUD „PRIGREVICA“ – MUŠKA PEVAČKA GRUPA KRAJIŠNICI
ŽENSKA PEVAČKA GRUPA „BANIJA“ PRIGREVICA
KUD „CARZA“ APATIN
PEVAČKA GRUPA „ETNA“ – KUD „CARZA“
GKUD „DUNAV“ APATIN – MUŠKA PEVAČKA GRUPA „UNSKI BISERI

Selektor smotre je diplomirani etnolog Damir Šipovac iz Bačke Topole.

Zonska smotra folklornog stvaralaštva i ove godine će se održati u Apatinu, 21. maja 2023.godine kada će Kulturni centar ugostiti predstavnike iz Sombora, Subotice, Bečeja, Odžaka, Kanjiže, Novog Kneževca, Sente, Ade i Čoke.

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.