utorak, 18 april 2023 06:09

Počele prijave za 27. Apatinski dunavski polumaraton

Tradicionalna međunarodna sportska manifestacija, 27. Dunavski polumaraton ove godine će se održati 15. oktobra. Proteklog vikenda započelo je prijavljivanje, a svi zainteresovani mogu da se prijave do 6. oktobra na sajtu trka.rs.

Uz polumaraton 21,097 km, 10 km i štafetnu trku 2x5 km, u okviru ovog velikog sportskog događaja, po prvi put, održaće se i takmičenje u kategoriji Nordijsko hodanje na 10 km.

Kako navode organizatori, preuzimanje brojeva biće organizovano u prijavnom centru (14.10.2023. od 15:00 do 19:00 časova) i na dan trke (15.10. od 08:00 do 10:15 časova).

Start i cilj obe trke je ispred glavnog ulaza u Banju Junaković. Start polumaratonske trke i trke zdravlja na 10 km predviđen je za 11.00 časova. Proglašenje pobednika i dodela priznanja je posle trke, a po obrađenim rezultatima trke u prostorijama restorana Banje Junaković. U istim prostorijama će biti organizovan i prigodan ručak i druženje do proglašenja pobednika.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.