subota, 15 april 2023 06:11

Apatinke i zvanično ŠAMPIONKE Druge Vojvođanske lige

OK Apatin osvojio je titulu u Drugoj Vojvođanskoj ligi posle neverovatne serije od 16 uzastopnih pobeda.

Impresivnu sezonu odigrale su odbojkašice iz Apatina koje su takmičenje završile sa maksimalnim brojem bodova i sa samo dva izgubljena seta.

Odbojkašice Apatina više od godinu dana nisu izgubile utakmicu u prvenstvu.

U poslednjem kolu, koje je odigrano juče, Apatinke su slavile protiv ekipe Wolfland iz Odžaka sa 3:0 u setovima.

Pobednički pehar i zlatne medalje OK Apatin je, ispred Odbojkaškog saveza Vojvodine, uručila Milka Vranić, u prethodnom kolu u Bačkom Petrovcu.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.