petak, 14 april 2023 08:17

Apatinci se plasirali na zonsku smotru dramskog stvaralaštva

Nakon detaljne selekcije i analize dve predstave za odrasle iz naše opštine, na Zonsku smotru dramskog stvaralaštva „Vinko Stupar“ u Crvenki plasirala se predstava Ežena Joneska „Žak ili pokornost“ u režiji Dušana Gladića, a u izvođenju Dramskog studija Kulturnog centra Apatin.

Na održanoj sednici Organizacionog odbora 54. zonske smotre dramskog stvaralaštva „Vinko Stupar“ odlučeno je da će se naša predstava „Žak ili pokornost“ izvesti u utorak, 25. aprila od 20 časova u Domu kulture u Crvenki.
Čestitamo režiseru, glumačkoj postavi i tehničarima na uspehu!

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.