utorak, 04 april 2023 06:19

OK Apatin šampion Druge vojvođanske lige, tri kola pre kraja prvenstva

OK “Apatin” ostvario je još jednu pobedu, ovaj put na svom terenu, u nedelju, protiv ekipe “Wariors” iz Bačke Palanke, sa 3:0 u setovima (25:11, 25:14, 25:18).

Apatinke su bile odlučne da na ovoj utakmici opravdaju ulogu favorita i da dokažu da zaslužuju da ponesu titulu najboljih u ligi.

U narednom kolu gostuju u Bačkom Petrovcu ekipi Mladost, a nakon ove utakmice predstavnici Odbojkaškog saveza Vojvodine će apatinskim odbojkašicama dodeliti pobednički pehar i zlatne medalje za osvojeno prvo mesto u sezoni 2022/23.

OK Apatin ove godine slavi jubilej, 25 godina od osnivanja kluba, a ovo je ukupno deveta titula za ovaj klub od njegovog osnivanja, ali i treća sezona u poslednjih pet odigranih u kojoj su odbojkašice Apatina bile šampionke lige. Odbojkašice Apatina su osvojile prvo mesto u Prvoj vojvođanskoj ligi bez poraza u sezoni 2018/2019. i prvo mesto u sezoni 2020/2021.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.