subota, 01 april 2023 06:38

Komunalci spasili gnezdo roda od pada

Na toranj zvonika na Gradskom groblju u Apatinu, u svoje gnezdo, stigle se dve mlade rode. Prvo mužjak, a pre par dana i ženka. Odmah su krenuli sa „popravkom“ starog gnezda, „pleteći“ u njega nove grane i grančice. Međutim, gnezdo se opasno nakrivilo i samo što nije palo...

Uočivši problem, komunalci JKP „Naš dom“ su odmah preduzeli hitnu akciju. Uz pomoć auto korpe obezbedili su gnezdo žičanim okvirom i mrežom, tako da je sada bezbedno. A bezbedni su i građani koji svakodnevno prolaze pored zvonika.

U sigurnom i uređenom gnezdu zaljubljeni par roda sada može mirno da čeka i ostale članove „porodice“. Važno je da imaju gde da se vrate.

Kao što je važno i da se vraćaju... Svake godine...

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.