nedelja, 26 mart 2023 07:16

U Apatinu demoliran kafić "Pariz čaršija"

 

U četvrtak uveče demoliran je kafić „Pariz čaršija“ u romskom naselju. Slupano je nekoliko izloga na samom objektu i uništen deo inventara, zbog čega ovaj kafić od tada ne radi.

Sve je počelo dolaskom u kafić grupe Apatinaca (za šta postoje i dokazi sa video nadzora) koji su veoma brzo počeli bacati flaše u vitrinu koja se nalazi u šanku i tom prilikom lakše povredili konobara, te razbijati stolice oko sebe. I po dolasku patrole policije, nastavili su sa bahaćenjem, dok je jedan od njih prozivao i vređao vlasnika objekta.

-Napolju je bilo puno ljudi, među njima i moja ćerka. Dotični je bio vidno pijan, u jednom momentu me je i udario, ali mu ja nisam vratio, jer sam želeo da izbegnem tuču i veći sukob. Ubrzo je on primetio mog brata, krenuo na njega, zamahnuo rukom, ali ga je promašio i pao. Mi smo se povukli, dalje od objekta, a on je onda dohvatio neku šipku koja se nalazila u blizini i počeo redom da razbija izloge na kafiću, priča Goran Balog, vlasnik „Pariz čaršije“.

Dodaje, da se sve to dešavalo pred očima policijske patrole, koja nije ni pokušala da spreči njegovo nasilničko ponašanje.

-Ubrzo je stigao još jedan policijski auto. Popričali su sa svom četvoricom i onda su otišli u stanicu. Tom što je razbio stakla na izlogu je dozvoljeno da, iako je imao preko 2 promila alkohola u krvi, ode svojim automobilom, dodaje Balog.

Šta bi bio motiv za demoliranje objekta čiji je vlasnik, kaže da ne zna, ali da bi voleo i da sazna, jer sa ovom grupom sugrađana, pa ni sa ovim što mu je polupao izloge, do sada nije bio ni u kakvom sukobu. Da li se iza ovog čina krije neka pretnja, upozorenje ili poruka, nada se da će se otkriti u istrazi. Za naknadu štete, pričinjene na kafiću, dodaje, podneće i privatnu tužbu, zbog čega je već konsultovao advokata.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.