petak, 17 mart 2023 07:52

Zorana Mrđa i ove godine PREDSTAVNICA OPŠTINE APATIN u “Ritmu Evrope”

U Domu kulture u Apatinu danas je održana audicija za učesnike koji će predstavljati našu opštinu na ovogodišnjem takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”.

Na osnovu pristiglih prijava i urađenih selekcija, stručni tim iz organizacije “Srbija u ritmu Evrope” odlučio je da će se narednih 6 meseci, za nastup koji se u oktobru održava u Zrenjaninu, pripremati vokalno Zorana Mrđa, dok će za plesnu koreografiju biti zadužene Tijana Gerin, Sara Rodić, te Sara i Matea Vidaković.

Direktor programa “Srbija u ritmu Evrope”, Igor Karadarević, pohvalio je sve učesnike audicije, te čestitao izabranim predstavnicama apatinske opštine.

“Apatin je standardno kvalitetan što se tiče dece. Audicija ne pokazuje svoj kvantitet, ali pokazuje svoj kvaitet odabira. I ove godine, Zorana Mrđa će nastupiti na Prvoj srpskoj televiziji, ispred opštine Apatin, ali i ispred Kraljevine Norveške. Proširujemo tim od prošle godine, kada su predstavnice vaše opštine zuzele treće mesto, zaluženo, a rekli smo da ove godine u televizijskom prenosu očekujemo ili prvo ili drugo mesto za Zoranu i devojke koje će sa njom nastupiti”, optimističan je Karadarević.

Opština Apatin će predstavljati Кraljevinu Norvešku, a devojke će u živom nastupu na sceni u direktnom prenosu na Prva TV izvoditi ovogodišnji evrovizijski hit Alessandre – Queen of Кings.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.