utorak, 07 mart 2023 06:18

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE STRAVIČNOG ZLOČINA U APATINU: Zar su morali ovako svirepo da je ubiju, bila je krhka starica

Telo starice B. M. (83) pronađeno je danas u Apatinu, a sumnja se da je ubijena, saznaju mediji

Starica je zatečena sa posekotinom na vratu u svojoj kući, pa je Više javno tužilaštvo u Somboru naredilo obudkciju.

Kako se saznaje, istraga je pokazala da je nesrećna žena usmrćena rano jutros, a na njenim rukama bile su povrede koje ukazuju da se borila sa ubicom.

Pretpostavlja se da se zločin odigrao u prepodnevnim časovima. Komšije su u šoku i strahuju jer se ubica i dalje nalazi na slobodi.

- Dan je bio relativno topao, izlazila sam u dvorište, ali ništa nisam ni čula ni videla. Svi smo u šoku da se ovako nešto može dogodili u ovom malom gradu, ali i u strahu jer se počinilac još uvek šeta slobodno. Nadam se da će biti brzo otkriven i smešten na dugogodišnju robiju zbog ovog strašnog zločina - kaže jedna od komšinica nesrećne bake za medije.

Prema njenima rečima, B.M. je bila krhka starica - oko 150 centimatara visoka, teška oko 40 kilograma, bistra i poluslepa.

- Strašno je i pomisliti kakvu je smrt imala. Imala je vrlo težak život, posebno poslednju deceniju, u kojoj je izgubila najrođenije, sina, supruga i snaju. Ostala joj je samo unuka. Do tada je bila vesela žena, volela život, šalu, puno je čitala i bila je vrlo inteligentna starica. Zar su morali ovako svirepo da je ubiju? Izuzetno mi je žao i nje, ali i njene unuke koja je sada ostala sama na svetu - kroz jecaje priča bliska bakina rođaka.

Izvor: alo.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.